Separatie systemen - Servall Projectzonwering Bedseparatie Gordijnservice

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Inrichting > Railsystemen
 
4100
5100
5100
pdf
pdf
pdf

4100


Separatierail ziekenhuis en zorgsector
Dit is de separatierail die deze sector stormenderhand veroverde. Functioneel, sterk en verkrijgbaar met een stofwerende pvc-afdekstrip. Het assortiment behorend bij deze rail omvat tevens handige accessoires, zoals het infuusrek, de infuushaak, de gordijnhouder e.d. De rail kan uiteraard zowel aan de wand alsook aan het plafond worden gemonteerd, zodat een solide systeem opgebouwd kan worden. Daarbij biedt de rail mogelijkheden om ook conform NEN-3134 geïsoleerd geplaatst te worden voor o.a. S3-ruimten.

5100


De ronde separatierail
Een kwestie van smaak dus: de strakke 4100 of de afgeronde 5100. Speciaal voor de kruisverbindingen is er de holle eindkap 5153-20 voor een mooi afgewerkte aansluiting. Denk bijvoorbeeld aan toepassing van infuusrail boven de bedden. Daarbij biedt het assortiment de mogelijkheid om de rail conform NEN-3134 geïsoleerd te plaatsen. Zo word je nummer één in de zorgsector en de favoriet in de confectiewereld voor kleedkamerseparaties.

LRS


De ontkoppelbare separatierail
Het Load Release Systeem is ons antwoord op de behoefte in de zorgsector om separatie- en raamrail geconditioneerd te laten ontkoppelen. Deze unieke, gepatenteerde oplossing maakt het mogelijk dat bij kortstondige belasting van ca. 35 kg de rail loskomt uit zijn bevestigingspunten. De componenten zijn zo ontworpen dat deze met de vertrouwde rail 4100 en 5100 gecombineerd kunnen worden.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu